Werkwijze

De werkwijze bij SNOOOR is als volgt:

1e afspraak:
Bij uw eerste afspraak zal er een volledige digitale scan van uw gebit gemaakt worden, wij gebruiken de 3D mondscanner van 3shape, hierdoor is het “happen” (ouderwetse manier van gebitsafdrukken maken) niet meer nodig.


Voor het totale overzicht is een OPT röntgenfoto nodig. Wij maken deze zelf maar mocht u deze recent bij uw eigen tandarts gemaakt hebben, ontvangen wij deze graag.

De MRA heeft een gemiddelde productietijd van 2 tot 3 weken, we hebben ook een SPOED-service. De levertijd voor een MRA via de Spoed-service is 6 werkdagen en kost EUR 150,- extra.

2e afspraak:
Uw MRA is klaar en kan geplaatst worden. De NVTS-gecertificeerde slaaptandarts zal tijdens de behandeling kijken of de MRA goed past en uitleg geven over het gebruik ervan.

Controle:
Na 2 weken gebruik wordt er een afspraak ingepland of telefonisch contact opgenomen om te bekijken hoe de behandeling met de MRA verloopt.

Niet goed geld terug garantie

Doordat de tandarts goed kan inschatten of een MRA uw snurken gaat verhelpen, geldt bij SNOOOR de “Niet goed geld terug garantie”, dat betekent dat als de MRA onverhoopt uw snurken toch niet verhelpt binnen de eerste maand u uw geld terugkrijgt.

Jaarlijkse controle:
Voor de slaapapneu behandeling die door zorgverzekeraars vergoed wordt, is een vereiste dat er een jaarlijkse controle plaatsvindt om te bepalen hoe goed de MRA voor u werkt en of er geen aanpassingen

SNOOOR werkwijze

Openingstijden SNOOOR Amsterdam

Maandag 08:30 – 20:30
Dinsdag 08:30 – 17:00
Woensdag 08:30 – 17:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 08:30 – 17:00
Zaterdag 11:00-14:00
Zondag Gesloten

Meer informatie

U kan van ons tijdens de eerste vrijblijvende afspraak ook een offerte ontvangen, welke u kan gebruiken om te zien hoeveel eruit uw tandartsverzekering wordt vergoed.

Locatie

Kerkstraat 247
1017GW AMSTERDAM

Telefoon: 085-0805092

Route