Soorten MRA’s

Bij SNOOOR proberen wij de beste snurkoplossing te vinden, daarom werken we met meerdere MRA’s en zijn wij uniek in Nederland door het aanbieden van meerdere soorten MRA’s.

Het verschil in MRA’s kan bijvoorbeeld zitten in de stevigheid van het gekozen materiaal, zo adviseren wij bepaalde MRA’s niet aan als u een tandenknarser of klemmer bent. Ook kan de mate van retentie van invloed zijn op de gekozen MRA, mist u bijvoorbeeld een aantal kiezen dan is dat van belang bij de MRA keuze.

Wij hebben zelf 2 soorten MRA’s ontwikkeld, de SNOOOR-STOP MRA en de SNOOOR-BOOG MRA. Deze worden geprint van Nylon 11, een PLANTAARDIGE grondstof, deze wordt gemaakt van olie uit Castor bonen.

Hieronder ziet u de SNOOOR-BOW MRA, welke instelbaar is.

De SNOOOR-STOP MRA (zie hieronder) is ontworpen voor mensen die niet alle kiezen meer hebben, hierdoor is het soms niet mogelijk om de SNOOOR-BOW MRA te maken.

Openingstijden SNOOOR Amsterdam

Maandag 08:30 – 20:30
Dinsdag 08:30 – 17:00
Woensdag 08:30 – 17:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 08:30 – 17:00
Zaterdag 11:00-14:00
Zondag Gesloten

Meer informatie

U heeft al een op maat gemaakte snurkbeugel (MRA) vanaf EUR 250,- bij SNOOOR. Wij hebben meerdere soorten MRA’s in ons assortiment.

Locatie

Kerkstraat 247
1017GW AMSTERDAM

Telefoon: 085-0805092

Route

Panthera

De Panthera MRA van Panthera Dental is een op maat gemaakt MRA welke wordt (3D) geprint middels een zogenaamde SLS technologie. Het biocompatibel materiaal betreft nylon 12, de eigenschappen van nylon 12 zijn erg geschikt voor het vervaardigen van dunne MRA’s. De 2 connectoren (verbindingen) tussen boven en onder bitje zijn vervangbaar en ook van nylon 12. De Panthera MRA is instelbaar door het vervangen van de connectoren.

ProSomnus

De ProSomnus van de ProSomnus Sleep Technologies is een transparante op maat gemaakte MRA welke gefreesd wordt uit een blok kunststof. Deze MRA biedt het meeste ruimte voor de tong vanwege het unieke design. Tevens is deze MRA verstelbaar doordat de zogenaamde “stoppers” (zie gele pijltje) verder uitgedraaid kunnen worden met een schroef.

Narval MRA

De Narval MRA van RESMED is een op maat gemaakt MRA welke wordt (3D)geprint middels een zogenaamde SLS technologie. Het biocompatibel materiaal betreft nylon 12, de eigenschappen van nylon 12 zijn erg geschikt voor het vervaardigen van dunne MRA’s. De 2 connectoren (verbindingen) tussen boven en onder bitje zijn vervangbaar, waardoor deze MRA ook instelbaar is.

SomnoDent Advant

De SomnoDent Avant is een MRA welke op maakt gemaakt is en wordt gefreesd uit een stuk kunststof, de binnenkant bevat een gepatenteerde zachte coating. De verbinding (blauwe draad) tussen het bovenkaak bitje en het onderkaakbitje kan worden vervangen waardoor deze MRA individueel instelbaar is.