Over ons

Tandarts M.J. Allessie (NVTS-geaccrediteerd)                                                       

 

 

 

 

 

 

Casper Balm, Casper zal u verwelkomen in de praktijk of u telefonisch te woord staan.

 

SNOOOR is opgericht door tandarts M.J. Allessie, tandarts Allessie is sinds 2017 jaar NVTS-geaccrediteerd als tandheelkundig slaapgeneeskundige. Samen met Casper behandelt hij mensen met snurk- en slaap apneu klachten in zijn praktijk in Amsterdam.

SNOOOR heeft een eigen MRA ontworpen welke van een plantaardige (Castor-bonen) grondstof wordt geprint (3D-printen) en dus helemaal op maat wordt gemaakt. Sinds 2022 werken er meerdere tandartsen met de SNOOOR-MRA, kijk op onze homepage voor een praktijk bij u in de buurt.

Visie Tandarts Allessie:

“Het helpen van mensen met snurk problemen is een ontzettend leuk onderdeel van mijn vak, het is vaak een sociaal probleem in plaats van een probleem dat de snurker zelf ervaart. Hierdoor heb ik vaak te maken met snurkers die eigenlijk liever NIET behandeld willen worden, maar bij mij komen om het probleem van hun bedpartner te verhelpen. Als ik de snurker in mijn stoel heb en uitleg hoe een MRA (Snurkbeugel) werkt en er een aantal laat zien, verdwijnt vaak de tegenzin en zien ze ook het voordeel voor hun zelf in. In de meeste gevallen zal de snurker zelf ook beter slapen, je ademt tenslotte toch wat makkelijker met een MRA in, waardoor het zuurstofgehalte in het bloed tijdens de nacht gemiddeld hoger is dan een nacht zonder MRA. Hierdoor kan het lichaam beter herstellen en is de slaapkwaliteit vaak ook hoger. Ik kan tijdens de eerste afspraak heel goed inschatten of een MRA het snurk probleem echt gaat verhelpen, als ik denk dat het niet gaat helpen, dan adviseer ik ook GEEN MRA te nemen. Mocht ik er toch naast zitten en de MRA het snurk probleem niet verhelpt, dan kunnen ze in de 1e maand na het verkrijgen van de MRA, deze retourneren en krijgen ze hun geld terug.”

Tandarts Allessie schrijft regelmatig over de MRA in vakbladen of vakwebsites, zie oa. https://www.tandarts.nl/mondzorg/aandoeningen/snurken-en-apneu

Of het artikel in het vakblad Tandartspraktijk over de MRA.