Snurkbeugel op maat

Er zijn verscheidene snurkbeugels op de markt, de goedkoopste kun je al krijgen voor een paar tientjes via een webshop. Dit zijn zogenaamde “Boil en Bite” beugels, je moet ze eerst verwarmen en daarna in je mond doen, zodat de beugel de vorm van je gebit aanneemt. Grootste nadeel van deze snurkbeugels is vaak de beperkte pasvorm en de mindere kwaliteit van het materiaal van de beugel, waardoor deze niet erg lang meegaan en snel vies wordt.

De beste pasvorm met een snurkbeugel op maat

SNOOOR werkt uitsluitend met een snurkbeugel op maat die jaren meegaan en een perfecte individuele pasvorm hebben, dit komt doordat we een scan van je gebit maken. Deze scan is zo precies ( tot wel 4 micron), zie als voorbeeld de plaatjes hiernaast. Door deze grote nauwkeurigheid zit een snurkbeugel op maat veel prettiger en is de pasvorm ook beter vergeleken bij “Boil en Bite” snurkbeugels.

Materiaal van onze snurkbeugels

Bij SNOOOR designen wij elke beugel zelf en zijn we in staat om bijvoorbeeld een oude kroon buiten het design te houden, waardoor de kans dat deze loskomt vervalt. Zie hiernaast een voorbeeld van een design in de ontwerpsoftware van een SNOOOR snurkbeugel. Het digitale op maat ontwerp wordt vervolgens 3D geprint van het biocompatibele, plantaardige materiaal nylon 11, dit is erg sterk maar toch ook flexibel en gaat hierdoor vaak jaren mee.

Snurkbeugel SNOOOR

U kunt een aangesloten tandartspraktijk vinden op onderstaande kaart.

 

No Cure, No Pay

Voor onze MRA’s geldt een “no cure, no pay” regeling van een maand, dat betekent dat indien de MRA uw snurkprobleem binnen 1 maand na het verkrijgen van de MRA niet verhelpt u de MRA kan inleveren en u uw geld terugkrijgt.